Een elektrische fiets kopen doe je bij Fietserz

Fietserz is hét adres voor betaalbare e-bikes van de allerbeste kwaliteit. Kom snel langs in onze fietsenzaak om jouw elektrische fiets te kopen in Hardenberg. Bij ons vind je gegarandeerd een tweewieler met een elektrische aandrijving die aan al jouw wensen voldoet. Onze specialisten staan voor je klaar om je van goed advies te voorzien.

Trek LM600

Hoogwaardige tweewielers met aandrijving

Een e-bike brengt je op comfortabele en snelle wijze van A naar B. De ideale uitkomst wanneer je steeds meer moeite krijgt met fietsen of als je het jezelf gewoon graag zo gemakkelijk mogelijk maakt. Met een elektrische fiets verplaats je je rustig en eenvoudig naar de gewenste locatie. Hiervoor is veel minder inspanning nodig, waardoor je ook nog eens fris op je bestemming aankomt. Deze fietsen met elektrische aandrijving brengen je verder dan ooit, en dat met veel minder energie! Al onze fietsen zijn bovendien betrouwbaar en gaan jarenlang met je mee.

In onze fietsenwinkel kun je een elektrische fiets kopen van diverse vooraanstaande merken. Denk maar aan de SHIMANO STEPS, Bosch eBike Systems en Kalkhoff Impulse. Elke fiets heeft zo zijn eigen eigenschappen en zijn eigen prijs. Onze fietsspecialisten vertellen je daar met genoegen meer over. Bij ons ben je tevens aan het juiste adres om onderdelen en andere toebehoren voor jouw elektrische tweewieler te kopen.

E-bike op maat

Besluit je langs te komen bij Fietserz in Hardenberg om een e-bike te laten aanmeten? We staan voor je klaar om de e-bike van jouw dromen volledig op jou af te stellen. Maatwerk is tenslotte onze sterkste punt. Daarbij verlaat je de winkel altijd met een passende garantie van standaard 2 jaar. We kunnen je stalen ros in overleg ook bij je bezorgen. Kom daarnaast gerust bij ons langs voor reparatie en onderhoud aan je SHIMANO, Kalkhoff of Bosch elektrische fiets. Voor het repareren en het onderhoud van overige e-bikes kun je te allen tijde contact met ons opnemen om te vragen naar de mogelijkheden.

Wil je een elektrische fiets kopen in onze fietsenzaak in Overijssel? Kom gerust langs! Je bent van harte welkom. Natuurlijk kun je ons eveneens bellen op 085-2081767 of het contactformulier onderaan de pagina invullen als je vragen hebt of meer informatie wenst. Fietsplezier begint bij jou!

Waarom een e-bike? Wat dacht je van deze argumenten:

1. Met een een e-bike gaat fietsen makkelijker;
2. Je gaat vaker en verder op de fiets, dit verhoogt je fitheid en houdt je op gewicht
3. Je komt minder snel bezweet op je bestemming. Ideaal voor woon-werk of een visite
4. Tijdens het fietsen ben je buiten en voel je je één met de natuur

Maar bovenal: fietsen is leuk!

Fietserz Hardenberg heeft een prachtige en overzichtelijke collectie mountainbikes. Wij hebben met Trek en Kalkhoff twee topmerken in huis. Met deze merken hebben wij hele goede ervaringen en bevelen we deze merken van harte bij je aan. Heb jij een ander merk fiets op het oog, kom dan ook zeker bij ons langs. Wij kunnen alle merken fietsen leveren!

Onze hoofdmerken:

 

Trek

Trek is wereldleider op het gebied van mountainbike-technologie. Niet zo gek dus dat Trek’s mountainbikes de meest technologisch geavanceerde zijn die er te krijgen zijn. Elk platform is het beste in zijn klasse en elk model barst van de mogelijkheden en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken. Trek Trek bikes

 

 

 

Afbeeldingsresultaat voor kalkhoff logoKalkhoff: Als enthousiasme in beweging komt. Perfecte innovatie en integratie: de Kalkhoff Integrale is richtinggevend. Als Speed- of Pedelec-versie, als variant met ketting- of naafversnelling: het nieuwe, sportieve topmodel weet te inspireren, en wel met stille en krachtige motoren, een volledig geïntegreerde accu en een uitzonderlijk ontwerp en rijgedrag.

Weet wat de fietser beweegt