Fietserz is het adres om jouw mountainbike te kopen

Fietserz is hét adres om jouw mountainbike te kopen

Ben jij een echte mountainbikefanaat en ben je op zoek naar een nieuwe ATB? Fietserz is dé fietsenwinkel om jouw mountainbike te kopen in Hardenberg. In onze prachtige en overzichtelijke collectie met diverse kwaliteitsmerken vind jij vast en zeker de bike van je dromen. We leveren naast Trek en Merida op verzoek ook andere merken als wij achter de kwaliteit kunnen staan! Bij aankoop doen we altijd een meting en leveren je een mountainbike met de perfecte afstelling uiteraard in de juiste framemaat.

MTB’s voor beginners en gevorderden

Een mountainbike, ook wel MTB of ATB, is de ideale fiets om offroad mee te rijden op onverharde wegen of paden. De MTB is vooral een uitkomst wanneer jouw hart sneller gaat kloppen bij de gedachte aan modderige tracks en scherpe bochten. In Nederland zijn er gelukkig genoeg gave locaties om de natuur in te trekken, maar hiervoor heb je natuurlijk wel een goede fiets nodig. Wil je bijvoorbeeld een mountainbike kopen om te presteren? Of zoek je juist een mountainbike die zich op elk terrein thuis voelt? Met onze topmerken Trek en Merida staan we voor kwaliteit en bieden we een breed en overzichtelijk assortiment. Daarbij zijn de meeste andere merken door ons leverbaar. We maken graag al jouw MTB-dromen waar!

Denk voorafgaand aan jouw aankoop goed na over welke eigenschappen jouw nieuwe ATB moet hebben en laat de vertaling en details over aan onze specialist. Juist omdat al het personeel echt iets met fietsen hebben, kunnen we jou gegarandeerd helpen met het kopen van een nieuwe mountainbike.

Start jouw fietsavontuur

Mountainbiken verhoogt je conditie, houdt je op gewicht, geeft je een lekker gevoel, zorgt dat je je één voelt met de natuur én is vooral heel leuk! Kom daarom snel langs bij ons om niets jouw fietsavontuur nog in de weg te laten staan. Wij stellen je fiets volledig op jou af en zorgen altijd voor professioneel maatwerk. Ben je niet in de gelegenheid de ATB bij ons in de mountainbikewinkel te komen ophalen? In overleg bezorgen we deze rondom Hardenberg bij je thuis. Bovendien geven we samen met onze fabrikanten een uitgebreide garantie op al onze producten en diensten. Voor reparaties en onderhoud aan jouw mountainbike kun je tevens bij ons terecht. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Fietserz is dus dé winkel binnen Overijssel om jouw mountainbike te kopen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor het aanschaffen van bijhorende accessoires. Breng snel een bezoekje aan onze mountainbikeshop. Voor vragen of meer informatie bel je naar 085-2081767 of mail je naar info@fietserz.nl. Wij verkopen niet alleen fietsen, wij verkopen vooral een hobby!

Waarom mountainbiken? Wat dacht je van deze argumenten:

1. Mountainbiken verhoogt je fitheid
2. Mountainbiken houdt je op gewicht
3. Regelmatig mountainbiken geeft je een lekker gevoel
4. Tijdens het mountainbiken voel je je één met de natuur

Maar bovenal: Mountainbiken is leuk!

Fietserz Hardenberg heeft een prachtige en overzichtelijke collectie mountainbikes. Wij hebben met Trek, Merida en Focus een aantal topmerken in huis. Met deze merken hebben wij hele goede ervaringen en bevelen we deze merken van harte bij je aan. Heb jij een ander merk fiets op het oog, kom dan ook zeker bij ons langs. Wij kunnen alle merken fietsen leveren!

Onze hoofdmerken:

 

Trek

Trek is wereldleider op het gebied van mountainbike-technologie. Niet zo gek dus dat Trek’s mountainbikes de meest technologisch geavanceerde zijn die er te krijgen zijn. Elk platform is het beste in zijn klasse en elk model barst van de mogelijkheden en details die elke rit, op welke trail ook, beter zullen maken. Trek Trek bikes
 
 
 
 
Merida
Er zijn ontelbare stappen noodzakelijk voordat uit een goed idee een geweldige fiets ontstaat. Bij MERIDA geloven duizenden werknemers wereldwijd vanaf het eerste moment in dat idee. Ze doen er vervolgens alles aan om het plan tot in de perfectie uit te voeren. Merida Merida bikes

 

Weet wat de fietser beweegt