framemaat racefiets

Fietsenwinkel Fietserz om jouw racefiets te kopen

Houd jij wel van een beetje snelheid en sta je al te popelen om allerlei snelheidsduivels te bekijken? Kom langs in de fietsenwinkel van Fietserz als je een racefiets wilt kopen in Hardenberg. Wij hebben een prachtige en overzichtelijke collectie aan racefietsen en zijn de trotse dealer van de gerenommeerde merken Trek en Merida. We leveren naast Trek en Merida eventueel ook andere merken op verzoek als deze voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen! We doen altijd een meting en leveren je altijd een mountainbike in de juiste framemaat.

Kwalitatieve racefietsen voor een optimale snelheid

Een racefiets, ook wel een wielrenfiets of koersfiets, is een geavanceerde fiets die geoptimaliseerd is voor gebruik in wielerwedstrijden. Deze tweewieler heeft een zo’n laag mogelijke luchtweerstand en een zo’n licht mogelijk gewicht om een optimale snelheid van de wielrenner te kunnen realiseren. De bike is uitgerust met allerlei opties. Hierbij kun je kiezen uit verschillende versnellingen, banden, remmen, frames en zadels. Dankzij de vele platte fietspaden in eigen land, en vooral hier bij ons in Overijssel, zijn er genoeg locaties om een lange (en snelle) tocht te rijden. Daar hoort uiteraard de perfecte fiets van topmerken als Trek, Melida of Focus bij. Naast deze merken kunnen wij jou nog veel meer leveren.

Wanneer je een racefiets wilt kopen, moet je natuurlijk goed nadenken over bovengenoemde opties. Daarbij komt nog veel meer kijken. De wielrenfiets moet bij jouw lichaamsgewicht en jouw doelen passen. Laat je dus eerst adviseren door een van onze specialisten om jezelf te verzekeren van een geslaagde aankoop én de nodige veiligheid. In onze winkel kun je tevens terecht om onderdelen en toebehoren voor jouw racemonster te kopen.

De voordelen van onze wielrenfietsen

Waarom je juist naar onze racefietswinkel moet komen? Fietserz zorgt voor het beste maatwerk en past de tweewieler dan ook volledig op jou aan. We doen professionele metingen en geven maatwerkgarantie. Daarnaast krijg je bij ons een garantie van standaard 2 jaar. Bij Trek racefietsen krijg je zelfs een levenslange garantie op het frame. In overleg kunnen we de koersfiets bij je thuis bezorgen. Om je stalen ros in goede staat te behouden raden we je aan regelmatig bij ons in Hardenberg langs te komen voor onderhoud. We verzorgen eveneens fietsreparaties.

Wil je een racefiets kopen in onze fietsenzaak? Bezoek onze winkel tijdens openingstijden en laat je adviseren. Voor vragen of meer informatie bel je naar 085-2081767 of vul je het contactformulier onderaan de pagina in. Begin bij ons met het maken van kilometers!

 

Waarom racefietsen? Wat dacht je van deze argumenten:

1. Racefietsen verhoogt je fitheid
2. Racefietsen houdt je op gewicht
3. Regelmatig racefietsen geeft je een lekker gevoel
4. Tijdens het racefietsen zie je heel veel van je omgeving

Maar bovenal: Racefietsen is leuk!

Fietserz Hardenberg heeft een prachtige en overzichtelijke collectie racefietsen. Wij hebben met Trek, Merida en Focus een aantal topmerken in huis. Met deze merken hebben wij hele goede ervaringen en bevelen we deze merken van harte bij je aan. Heb jij een ander merk fiets op het oog, kom dan ook zeker bij ons langs. Wij kunnen alle merken fietsen leveren!

Onze merken:

Trek
 
Trek is wereldleider op het gebied van racefiets-technologie. Niet zo gek dus dat Trek’s racefietsen de meest technologisch geavanceerde zijn die er te krijgen zijn. Of je nu graag fietst in de natuur, wilt sporten voor je gezondheid of je op hoog niveau wil presteren, met Trek hebben we het beste product voor u.
 
 
 
 
Merida
 
 
Er zijn ontelbare stappen noodzakelijk voordat uit een goed idee een geweldige fiets ontstaat. Bij Merida geloven duizenden werknemers wereldwijd vanaf het eerste moment in dat idee. Ze doen er vervolgens alles aan om het plan tot in de perfectie uit te voeren. 
 
 
 
 
 
Focus
 
 
 
 
 
 
PASSION. PERFORMANCE. PERFECTION. Het idee FOCUS werd geboren. De drievoudige cyclo-cross-wereldkampioen en actieve renner Mike Kluge wil bij de ontwikkeling van de fiets de behoeften van de renner centraal (FOCUS) stellen. 

 

 

Weet wat de fietser beweegt