Speed pedelec

Fietserz RDW erkend voor Speed Pedelec

Ben jij een fietsliefhebber die ook woon-werk graag op de fiets zou afleggen, maar vind je de reisduur te lang? Wellicht is een speed pedelec dan echt iets voor jou. Fietserz is de enige fietsenwinkel met een RDW erkenning in Hardenberg en omgeving. We hebben een prachtige speed e-bike - de Kalkhoff Integrale Speed i11- in onze winkel staan. Kom deze gerust eens bewonderen en laat je informeren over de speed pedelec. Het maken van een proefrit, behoort tot de mogelijkheden.

Speed E-Bike vaak een beter alternatief dan de auto

1. Fietsen verhoogt je fitheid
2. Beweging brengt en houdt je op gewicht
3. Bij Inspanning komt endorfine vrij, dit geeft je een lekker gevoel
4. Je bespaart op je reiskosten ten opzichte van de auto
4. Je ziet meer van de omgeving

Maar bovenal: Fietsen is leuk!, We gaan op een aantal argumenten wat verder in:

Met een speed pedelec ben je zelf actief onderweg. Dit is goed voor je gezondheid. Door actief bezig te zijn, neemt je conditie toe, kom je sneller op een gezond gewicht. Daarnaast draagt beweging bij om je mentaal te ontspannen. Je komt fris aan op de plek van bestemming en kunt de sleur van de dag makkelijker achter je laten.

Op een speed e-bike ben je snel op de plek van bestemming. In de auto leg je meestal een grotere afstand af, moet je regelmatig op zoek naar een parkeerplek en krijg je soms met verkeersopstoppingen te maken. Met de fiets stap je thuis op en kun je bijna altijd voor de deur afstappen. Vertragingen door verkeer komen bijna nooit voor.

Wanneer je de kosten van een speed e-bike afzet tegen de kosten van een auto, zal blijken dat de fiets de grote winnaar zou zijn. Het opladen van een accu kost je ongeveer 0,10 cent per volledige laadbeurt. Hiermee kun je 40 tot 80 km afleggen. Probeer dat maar eens met een auto. De verplichte WA verzekering is vele malen voordeliger (ongeveer 45 euro per jaar) dan de verzekering van een auto. Voor de fiets betaal je geen wegenbelasting, voor de auto wel.

Wat je moet weten over het gebruik van de speed pedelec

Fietserz is dus dé winkel binnen Overijssel om jouw speed pedelec te kopen. Daarnaast ben je bij ons aan het juiste adres voor het kopen van een goedgekeurde helm en het afsluiten van een verplichte WA verzekering en kunnen we ook het risico van diefstal en schade voor jou laten verzekeren. We hebben een overzichtelijk assortiment van kleding en accessoires om je fietsplezier naar een nog hoger plan te brengen. Voor vragen of meer informatie bel je naar 0523 - 85 88 84 of mail je naar info@fietserz.nl. Wij verkopen niet alleen fietsen, wij verkopen een 'way of life'

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bijzondere-voertuigen/vraag-en-antwoord/welke-regels-gelden-voor-speed-pedelec

 

Weet wat de fietser beweegt