Kom naar Fietserz om jouw stadsfiets te kopen

Kom naar Fietserz om jouw stadsfiets te kopen

Fietserz is niet alleen het adres voor sportfietsen, bij ons kun je eveneens terecht om jouw stadsfiets te kopen in Hardenberg. Dankzij ons uitgebreide assortiment met kwaliteitsfietsen zit er gegarandeerd een geschikte tweewieler voor jou tussen. Op deze manier kom jij altijd van A naar B op een betrouwbare fiets.

Veelzijdigheid aan stadsfietsen

Een stadsfiets is handig wanneer je korte afstanden wilt afleggen naar bijvoorbeeld school, werk of de supermarkt. Omafietsen, moederfietsen en hybridefietsen vallen evengoed onder deze noemer. Zo’n fiets brengt een verscheidenheid aan kenmerken met zich mee: hij is simpel, comfortabel, betaalbaar, onderhoudsvriendelijk en geschikt voor het bevestigen van kinderzitjes. Het frame is meestal van staal, zodat de bike stevig is en tegen een stootje kan. Let op: over het algemeen zijn stadsfietsen wat zwaarder, niet heel ideaal dus als je klein woont en de fiets vaak moet sjouwen.

Of je nu een praktische, sportieve, stoere of trendy stadsfiets wilt kopen, wij hebben allerlei bikes voor dames én heren. Je vindt ze in diverse prijsklassen en met verschillende eigenschappen. Zo behoren de goedkopere, maar kwalitatieve fietsen van Kalkhoff en de hoogwaardige, lichtlopende Trek-fietsen met uiteenlopende prijzen tot ons assortiment. Daarbij heb je tevens de keuze uit tweewielers met of zonder versnellingen, uit bikes met terugtraprem of handrem en uit fietsen met dichte of halfopen kettingkast.

Droomfiets met garantie

Breng een bezoekje aan onze stadsfietswinkel in Hardenberg en laat je adviseren door onze specialisten. Zodra jij jouw droomfiets hebt gevonden, zullen we deze compleet op jou afstemmen. Bovendien verlaat je onze zaak altijd met een passende garantie van standaard 2 jaar. Ondanks dat de stadsfietsen beperkt in het onderhoud zijn, is een regelmatige onderhoudsbeurt wel aan te raden om de levensduur van je fiets te verlengen. Naast de verkoop van tweewielers ben je bij ons aan het juiste adres voor fietsonderhoud en -reparatie.

Een stadsfiets kopen doe je dus in de fietsenzaak van Fietserz in Overijssel. Kom gerust eens langs om op je gemak rond te kijken. Heb je nog vragen of wens je meer informatie? Je kunt bellen naar 085-2081767 of een bericht plaatsen in het contactformulier onderaan de pagina. Wij weten wat voor jou belangrijk is én wat de fietser beweegt.

Weet wat de fietser beweegt