Home

Vanaf 2009 staat Fietserz Hardenberg bekend als specialist op het gebied van racefietsen en mountainbikes. Fietserz is de enige fietswinkel in Hardenberg waar een uitgebreide professionele fietsmeting standaard is. Altijd de juiste maat fiets, altijd een perfecte afstelling. Hier staan we voor in en zetten we ook zwart op wit. Ondernemer Serwin van Dijk heeft inmiddels 30 jaar ervaring op fietssportgebied. Wat begon als hobby op racefiets en mountainbike, werd via opleidingen als mountainbike-instructeur en racefiets-instructeur steeds serieuzer. Fietserz verzorgt regelmatig op verzoek clinics voor mountainbikers en wielrenners. Serwin is daarnaast al vele jaren werkzaam als spinninginstructeur en heeft bij de NederlandseToerfiets Unie gewerkt. Is fietsen je nieuwe of bestaande hobby, dan ben je bij Fietserz op het juiste adres om dit een flinke impuls te geven. Fietsen is namelijk ook onze passie en wij helpen je graag met advies, dienstverlening en producten die je fietsplezier aanzienlijk vergroten!

Minder bekend is dat je bij Fietserz ook al jaren perfect terecht kunt voor je elektrische fiets, hybride en stadsfiets. Zit je regelmatig langer dan een half uur op je fiets, dan is ook voor jou een fiets op maat de basis voor fietsplezier. Elke fietser heeft zo zijn eigen wensen en voorkeuren en wij zijn op basis van onze ervaring vanuit de sport prima in staat je te helpen bij de aanschaf van de best passende fiets of het verhelpen van veel voorkomende ongemakken als zadelpijn, druk op schouders of nek of tintelende handen.

Ook ten aanzien van onderhoud en reparatie kun je bij Fietserz terecht. Berjan is onze fietstechnicus en een echte fietsliefhebber. Berjan rijdt al van jons af BMX wedstrijden en is Nederlands Kampioen geweest in de klasse van 18 jaar en ouder. Berjan heeft een geweldige fietsbeheersing en weet natuurlijk als gediplomeerd fietsenmaker ook hoe goed en goed onderhouden materiaal kan bijdragen aan fietsplezier en topprestaties!

In onze nette, moderne en overzichtelijke winkel presenteren wij onze unieke collectie. We zijn merkdealer van de wereldwijde topmerken als Trek, Kalkhoff en Merida. Daarnaast hebben we met BSP een topmerk van Hollandse bodem in onze collectie. Natuurlijk zijn ook fietsen van andere merken leverbaar. Bij Fietserz verkopen we niet alleen fietsen, wij verkopen een hobby!

Weet wat de fietser beweegt