Team Fietserz

Sinds 2009 is Serwin van Dijk eigenaar van Fietserz Hardenberg. Sinds oktober 2014 op de huidige locatie, Bruchterweg 73, Een frisse en moderne winkel met een overzichtelijke en unieke collectie. Bij Fietserz verkopen we niet alleen fietsen, wij verkopen een hobby!

Een overzichtelijke keuze: topmerken in diverse segmenten fietsen en een goed assortiment van kleding, schoenen, helmen en accessoires. Is een artikel niet voorradig, dan bestellen wij het voor je en informeren je direct bij binnenkomst via mail, sms of telefoon.

Weet wat de fietser beweegt: Omdat alle medewerkers gek zijn op fietsen, weten we als geen ander in de regio wat voor jou belangrijk is. We hebben veel kennis en ervaring in huis. Voor zeer specialistische zaken, werken we samen met de beste specialisten. Zo is je fiets altijd in de beste handen.

Service: Als klant krijg je van ons de best denkbare service. Wij denken niet in problemen, maar in oplossingen. Jou fietsplezier staat bij ons altijd voorop. Dit begint bij osn advies en aankoopbegeleiding, maar ook bij gebruikersvragen, reparaties of preventief onderhoud.

Omdat we als medewerkers allemaal fietsliefhebber zijn, hebben we plezier in ons werk en praten we graag met je over jou hobby en ons werk. We zullen je altijd vriendelijk te woord staan en waar mogelijk ruim de tijd  nemen. Bij ons staat de koffie niet klaar, maar wordt altijd vers gezet!

Weet wat de fietser beweegt