Africa Classic / the young cycling moms

Africa Classic / Amref Flying Doctors

 

Fietserz steunt Amref Flying doctors via Laura en Karlijn. 2 buurvrouwen, jonge moeders van 2 gezonde mooie jongetjes. Laura en Karlijn hebben zich aangemeld als deelnemer aan de Africa Classic. Een prachtig en belangrijk goed doel. Wij roepen alle fietsers op dit doel en deze dames te steunen. We hebben daarom gezamenlijk acties uitgewerkt met een prachtige win-win-win benadering:
De fietser bieden we extra voordeel zonder op de kwaliteit in te leveren, wij krijgen de mogelijkheid om kennis te maken met nieuwe klanten, maar bovenal, we steunen met zijn allen het goede doel! Lees snel verder:

Even voorstellen - the young cycling moms

Laura en Karlijn vormen het team the young cycling moms

“Voor ons is een goede gezondheidszorg en goede hygiëne heel normaal.  Een onmisbare basis voor de ontwikkeling van iedereen, maar in het bijzonder van moeder als kind. In Africa is dit helaas vaak ver te zoeken” geeft Laura aan. Karlijn haakt hierop aan: “Wij gaan 400 km fietsen door het Afrikaanse landschap aan de voet van de Kilimanjaro in Tanzania. Voor ons beide een enorme uitdaging op sportief en emotioneel gebied. 6 dagen lang in de hitte, door het stof op de mountainbike. Met eigen ogen kunnen zien wat Amref Flying Doctors daar realiseert voor het Afrikaanse volk en dan vooral voor de Afrikaanse jonge vrouw.” Fietserz heeft veel respect en waardering voor beide deelnemers. “Het wordt een geweldige uitdaging en onvergetelijke ervaring, maar bovenal een zinvolle bijdrage voor een prachtig en belangrijk doel” aldus Serwin van Dijk.

Een band voor Africa

Wanneer je in voor juni 2017 je stadsfiets bij Fietserz aanbiedt voor het vervangen van een versleten buitenband, krijg je een gereduceerde prijs én draag je bij aan het goede doel:

Achterband binnen en buiten:  € 45,90
Nu (11-2016 t/m 02-2017)  € 39,90
Bijdrage goede doel: € 5,00

 

Voorband binnen en buiten: € 39,90
Nu (11-2016 t/m 02-2017) € 34,90
Bijdrage goede doel: € 5,00

Wat is allemaal inbegrepen:
- Een vervangende fiets of klaar terwijl u wacht
- Een CST classic allround buitenband t.w.v. 23,95
- Een nieuwe CST binnenband t.w.v. 6,95
- Arbeidsloon t.w.v. € 10,00 tot  € 17,50
 

Mountainbike clinic (ladies only)

Zondag 12 februari hebben Karlijn, Laura en Serwin tijdens een mountainbike rit in onze prachtige omgeving op al fietsend kennis gemaakt. De eerste ruwe ideeën voor een clinic zijn besproken en worden de komende weken nader uitgewerkt. Het was niet bepaald het weer dat de dames in Afrika te wachten staan, maar was toch weer een stap om straks goed voorbereid aan de start te staan. Over de komende clinic.

Op zondag 18 juni 2017 verzorgt Fietserz samen met Karlijn en Laura een mountainbikeclinic. De clinic is bedoeld voor beginnende mountainbikers. Wil je weten wat Laura en Karlijn te wachten staan in Afrrika, ook dan is dit een prima mogelijkheid om kennis te maken met mountainbiken en wat op fietsgebied te leren en ervaren. Tijdens deze clinic staat plezier voorop en zullen de basisbeginselen van het mountainbiken aan bod komen. Het aantal deelnemers is beperkt, dus geef je snel op.

Laura, Karlijn en Serwin tijdens een kennismakingsrit

Deelname clinic :  € 20,00
Bijdrage goede doel: € 20,00

Doneren

Je kunt het goede doel van Laura en Karlijn ook rechtstreeks steunen. Klik op de volgende link en ga direct naar de actiepagina:

https://www.africaclassic.nl/the-young-cycling-moms

 

Winterbeurt voor je racefiets

Wanneer je in de periode van november 2016 tot en met februari 2017 je racefiets bij Fietserz aanbied voor een winterbeurt, krijg je een perfect onderhouden fiets tegen een gereduceerde prijs én draag je bij aan het goede doel:

Normaal € 99,95
Nu (11-2016 t/m 02-2017) € 89,95
Bijdrage goede doel: € 14,95

        

Wat is allemaal inbegrepen:
- Fiets compleet demonteren
- Onderdelen grondig reinigen en smeren
- Frame en vork polish behandeling geven
- Wiellagers smeren en afstellen
- Wielen richten en spaakspanning controleren
- Balhoofdlager reinigen, smeren en afstellen
- Trapaslager reinigen, smeren en afstellen
- Fiets opbouwen met gereinigde en gesmeerde onderdelen
- Rem- en versnellingskabels controleren en smeren
- Remmen controleren en afstellen
- Versnellingen controleren en afstellen
- Loopwerk reinigen en smeren
- Veiligheidscontrole en uitgebreide eindcontrole

 

 

Weet wat de fietser beweegt