Onderhoud

Fietsonderhoud en -reparatie bij Fietserz

Fietserz heeft een jarenlange ervaring met het onderhouden en het repareren van fietsen. Kom ook voor jouw fietsreparatie of fietsonderhoud in Hardenberg naar onze winkel. Zo zorg je ervoor dat je de levensduur van je stalen ros verlengt en dat je nog jarenlang van je tweewieler kunt genieten. Wij zetten ons in voor jouw fietsplezier!

Fiets vakkundig laten repareren en onderhouden

Onderhoud aan je fiets zorgt ervoor dat deze in optimale staat blijft en verzekert jou van de nodige veiligheid. Bij ons is je bike in de beste handen. We zoeken altijd naar een passende oplossing en houden rekening met jouw wensen en budget. Bovendien maken we duidelijke afspraken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Bij ons kun je eveneens gebruik maken van een haal- en brengservice binnen Overijssel (deze is gratis van oktober t/m februari en gaat daarbuiten in overleg) of een leenfiets. Daarbij zorgen we ervoor dat je jouw tweewieler diezelfde of de volgende dag weer terug hebt.

In onze werkplaats werken we uitsluitend met kwaliteitsonderdelen van verschillende merken. Doordat wij enkel gebruik maken van deze professionele gereedschappen, kunnen we op een perfecte wijze een fiets gebruiksklaar maken, een fiets onderhouden en een fiets repareren.

Wat houdt de onderhoudsbeurt in?

Het fietsonderhoud bestaat uit het schoonmaken van de bike. Is je stalen ros extreem verontreinigd? Dan brengen we extra schoonmaakkosten in rekening. Daarna controleren we alle onderdelen en vervangen we deze wanneer nodig (deze kosten zijn niet bij het onderhoud inbegrepen). Fietsonderdelen smeren we, het frame behandelen we met een beschermende polish spray en de banden brengen we op de juiste spanning. Als laatste maken we ter eindcontrole een proefrit en stellen we een kort verslag met bijzonderheden en adviezen op. Elektrische fietsen voorzien we eventueel van nieuwe software. Kom tevens bij ons langs wanneer je alleen je fiets wilt laten maken als bijvoorbeeld een lekke fietsband hebt.

Op alle vervangen onderdelen krijg je overigens een standaard garantie van 2 jaar. Maak ook een afspraak voor fietsonderhoud bij Fietserz in Hardenberg. Dit kan door te bellen naar 085-2081767 of door het contactformulier onderaan de pagina te gebruiken. Zo vergroot je jouw rijplezier en draag je bij aan de veiligheid voor jezelf en andere weggebruikers.

Werkplaats

Voor het onderhoud van je fiets of voor reparaties ben je van harte welkom bij Fietserz. In onze werkplaats werkt onze goed opgeleidde monteur met de juiste gereedschappen. Door het hoge kennisniveau van onze monteur wordt bijna ieder probleem vakkundig bij ons opgelost. Mocht zeer specialistische kennis en ervaring nodig zijn, dan schakelen wij deze voor je in zodat je fiets altijd in vertrouwde handen is.

Je kunt bij ons terecht voor een reparatie maar ook voor een complete servicebeurt. Voor servicebeurten hanteren wij de volgende tarieven:

  • Algemeen onderhoud* € 39,-
  • Algemeen onderhoud en loopwerk* € 59,-
  • Elektrische fiets* € 59,-
  • Indien je vooraf je sterk vervuilde fiets liever niet zelf schoonmaakt, doen wij dit graag voor je. Meestal volstaat ons standaard reinigingsprogramma van € 9,95.

Wanneer je je fiets afgeeft voor een reparatie of servicebeurt geven wij altijd vooraf een indicatie van de te verwachten kosten. Vallen de kosten anders uit dan overleggen eerst met je voordat er extra kosten gemaakt worden.

 

Weet wat de fietser beweegt